TRADYCJE I OBRZĘDY WIELKANOCNE oraz KUCHNIA ŚLĄSKA
21 marca 2023

 

Połączone zajęcia?  Czemu nie! Dzisiaj dzieci z Pszowa wzięły udział w przygotowaniach do Wielkanocy a potem ……. jedli, jedli i jedli. Sami zobaczcie. TRADYCJE I OBRZĘDY WIELKANOCNE oraz KUCHNIA ŚLĄSKA.
 
 
Prowadzenie zajęć: Joanna Zygmund – Kipka, Mariola Zygmund – Spendel, Barbara Wołczyk, Urszula Niechoj, Ludwik Wróbel
 
 
Fot. Patrycja Pieter
Opisujemy: Na zdjęciach dzieci biorące udział w lekcjach regionalizmy na żywo o tematyce TRADYCJE I OBRZĘDY WIELKANOCNE oraz KUCHNIA ŚLĄSKA
Skip to content

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług (logowanie, zarządzanie utworzonym kontem). W każdej chwili możesz zablokować lub ograniczyć umieszczanie plików cookies (ciasteczek) w Twoim urządzeniu zmieniając ustawienia przeglądarki internetowej. Więcej informacji...

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług (logowanie, zarządzanie utworzonym kontem). W każdej chwili możesz zablokować lub ograniczyć umieszczanie plików cookies (ciasteczek) w Twoim urządzeniu zmieniając ustawienia przeglądarki internetowej.   25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). Strona ta nie zbiera żadnych indywidualnych danych, nie profiluje treści.

Zamknij